Atlanta, GA

Located in the Chattahoochee-Industrial area, this project is an adaptive use of an existing 1961 building supply and manufacturing warehouse for an office lofts development.

New courtyards were sliced through the shell, creating three buildings that look onto open, planted courtyards. The project received the Atlanta Urban Design Commission 2001 Award for Adaptive Use and a Georgia AIA Award of Merit for Adaptive Use. The Georgia AIA design jury commended the project for its intent to create an internal circulation space with the scale and interest of an urban streetscape.

The colorful yet restrained palette of light industrial materials used for new infill balances the straightforward, somewhat pedestrian character of the existing concrete floor and red brick perimeter wall.


Practice Areas

Adaptive Use